0

Omdöme

"Blev jätte nöjd med mössan!! Den blir så fin på Isak! Det är bra med en som han kan ha när det blir lite svalare efter sommaren eller för dåliga dagar under sommaren eller längre fram ;) Kram!"

"Oj, så fint! Kan knappt vänta tills jag får se och ta i godsakerna…Tack igen för superbra service!"

"Jag har fått leveransen och är super nöjd med storlek, färger etc de är verkligen jättefina och så prisvärda, jag kommer beställa mer! jag skickar gärna kort när jag har ett! Tack!"

"Jag kommer definitivt handla fler gånger av dig. Du väntade glatt medan jag hade amningshuvud och sjukt barn. Dessutom är du väldigt trevlig och hjälpsam. Så du kommer garanterat höra från mig igen :)

"Hej igen! Idag kom mössorna. Vad fina de är!! Barnen blev helt överlyckliga."

"Fick dotterns napphållare igår och dem var så fina. Dessa napphållare sitter där man sätter dem och hon lyckas inte dra av och slänga dem när jag inte ser. Så nu hoppas vi få behålla både napparna och napphållarna Tack för den fina vinsten. Rekommenderar verkligen att köpa napphållarna.. Högsta betyg på dem."

"Jättefina mössor:) Skulle egentligen ha en men det blev tre, hoppsan…."

"Är jättenöjd med mössan jag beställde till mig själv samt mössan till min dotter och dregglisen till min andra dotter. Jättefina tyger och skön kvalitet. Bra service!"

"Är super nöjd med de 2 pannbanden en till mig och en till dottern samt en solhatt även den till dottern. Pannbanden är ju kanon nu när vårens solstrålar värmer oss fast man känner att man inte kan vara utan ngt på huvudet. Dottern är nöjd och sken som en sol första gången hon fick ha pannbandet på sig. Solhatten (kommer beställas fler) kommer vara kanon att ha på förskolan. Bra för solen och unik då den är uppsydd och så fin."

"Var ett tag sedan jag köpte min mössa och dregglis utav er. Men det var ett otroligt bra köp! Välgjort och snyggt!
Tusen tack!"

"Vi har haft våra mössor (både med och utan fleece) ett par år nu tror jag och de håller fortfarande bra kvalité! Men nu har huvudena vuxit så nu ska det beställas nya"

"Igår hämtade vi kläderna vi beställt och de är fantastiskt fina allihop!  Snabbt levererat, snabba svar, bra service och trevligt bemötande! Jag  beställer gärna igen!"

"Vilka fina saker! Jag beställde en mössa och matchande fleecefodrad  tubsjal + en extra tubsjal. Många härliga tyger att välja mellan, bra modeller och så välsydda. Jag återkommer :-)!"

"Hej! Jag är jättenöjd med kläderna och har varit det efter varje beställning! Jättefina kläder i bra kvalitet och har alltid varit nöjd med storlekarna! Verkligen prisvärda kläder!"

"Hej, Beställde nyligen 6 dreglisar av er och vill bara säga att de är jättefina!!! De passar perfekt och är jättefint sydda!! De är absolut finast av alla dreglisar vi har här hemma!!"

"Tusen tack för verkligen fin mössa och tubsjal. Paketet kom idag och jag kunde inte varit mer nöjd!"