0

Om oss

Innan äldsta barnbarnet föddes 2008, fick han “arbetsnamnet” Lilla Grodan.
I samband med detta föddes också mitt varumärke för diverse barnkläder – LillaGrodan design®.
I webshopen kan du bl a hitta färgglada mössor till både barn &  vuxna men också barnkläder, dregglisar, tuffa napphållare eller vanthållare och mycket mer – allt sytt med noggrannhet.
Beställningarna sys utifrån dina önskemål men det finns också färdiga plagg i kategorin “FYND-Hörnan” och “Leveransklart”
Alla tyger, band och tillbehör är noga utvalda för att hålla en så hög kvalité som möjligt.

Jag som innehar företaget heter Elizabeth och bor på Västkusten tillsammans med maken, i ett charmigt gammalt hus byggt i början av 1900-talet.
Är både farmor & mormor till fem ljuvliga barnbarn - Farmor till två pojkar födda 2008 och 2011 och två flickor födda i september resp november 2013 och mormor till ytterligare en liten flicka född 2015.
Det här med att sy är inget nytt för mig, det har jag haft som hobby i över 55 år. Visserligen gick det i vågor under några år men så när barnbarnen började göra entré – ja, då vaknade intresset igen. Och inte  blev det mindre av att jag upptäckte att det fanns riktiga guldgruvor med barntyger!
Eftersom våra barnbarn överöstes med alster från mitt sortiment, som de mer eller mindre hann växa ur innan de hunnit till botten av högarna.…  fick jag idén att starta den här webshopen – hemsydda alster  ihopknåpade med kärlek 

Hoppas du hittar något du tycker om!

LillaGrodan design är ett registrerat varumärke och företag, godkänt för F-skatt.
Organisationsnummer: 5411055501 / Momsregistreringsnummer (VAT-nr): SE541105550101