0

Om oss

Välkommen in till min webshop LillaGrodan design! Namnet har en liten personlig historia - när äldsta barnbarnet låg i sin mammas mage 2008, kallades han just för Lilla Grodan. Där och då blev namnet givet för mitt varumärke för diverse barnkläder – LillaGrodan design®.
I webshopen hittar du bl a färgglada mössor i olika modeller till både barn & vuxna men också barnkläder, dregglisar, tuffa vanthållare, tygkassar och mycket mer – allt sytt med noggrannhet.
Beställningarna sys utifrån dina önskemål men det finns också färdiga plagg i kategorin “FYND-Hörnan” och “Färdigsytt”
Alla tyger, band och tillbehör är noga utvalda för att hålla en så hög kvalité som möjligt.

Jag som innehar företaget och syr alla plagg heter Elizabeth och är en kreativ och glad pensionär som har lyckan att vara både farmor och mormor. Bor på härliga Västkusten i ett charmigt gammalt hus byggt i slutet av 1890-talet tillsammans med maken, tillika revisor i företaget, allmänt kallad Kamrer'n.
Har sex ljuvliga barnbarn - farmor till två pojkar födda 2008 & 2011 och två flickor födda 2013 samt mormor till två flickor födda 2015 & 2020.
Är utbildad ekonom och sekreterare och drev en skrivbyrå under åren 1977-1988. Att sy är inget nytt för mig, det har jag haft som hobby i drygt 60 år. Jag började sy mina egna kläder när jag var i 9-årsåldern och sedan dess har det fortsatt. Visserligen gick det i vågor under några år men så när barnbarnen började göra entré – ja, då vaknade intresset igen. Och inte blev det mindre av att jag upptäckte att det fanns riktiga guldgruvor med barntyger!
Eftersom våra barnbarn överöstes med alster från mitt sortiment, som de mer eller mindre hann växa ur innan de hunnit till botten av högarna.…  fick jag idén att starta den här webshopen 2012 – hemmasydda alster ihopknåpade med kärlek.

Hoppas du hittar något du tycker om!

LillaGrodan design är ett registrerat varumärke och företag, godkänt för F-skatt.
Organisationsnummer: 5411055501 / Momsregistreringsnummer (VAT-nr): SE541105550101