Omdömen

Här kan du läsa och lämna omdömen om LillaGrodan Design. :)

Blev jätte nöjd med mössan!! Det blir så fin på Isak! Visst var den lite stor men det gör inget för Isak har en del mössor och det är bra med en som han kan ha när det blir lite svalare efter sommaren eller för dåliga dagar under sommaren eller längre fram haha vet inte hur fort hans huvu växer hihi. ;)Kram!

– Ann-Sofie (mössa)

Oj, så fint! Kan knappt vänta tills jag får se och ta i godsakerna…Tack igen för superbra service!

– Farmor Berit (3 x mössor/dregglisar/napphållare)

Jag har fått leveransen och är super nöjd med storlek, färger etc
de är verkligen jätte fina och så prisvärda, jag kommer beställa mer!
jag skickar gärna kort när jag har ett 😉
tack!

– Catarina (dregglis & napphållare)

Jättefin mössa och fantastisk service!! Och fler lär det bli 😉

– Maria (mössa)

Pojken blev glad över mössan och vi är hur nöjda som helst. Till hösten beställer vi nog fler :)

– Maria (mössor)

Mössan kom fram igår och var jättefin!

– Maria (mössa)

Hej fick dregglisarna idag och jag är super nöjd!!! dem är jätte fina, TACK!!

– Sara (dregglisar)

Hej!
Ville bara säga att jag är så himla nöjd med mössan och dreglisen från lilla grodan 😀 Jag kommer snart beställa igen, ser att det finns halsvärmare oxå, det kan ju inte bli bättre:) Jag håller på och kikar på tygmönstrena nu:) Men snart kommer en beställning!
Tack för superbra service!

– Cecilia (mössa & dregglis)

Hon fick paketet idag och vi är nöjda igen :-)

– Emma (halsvärmare & vanthållare)

Tack så mycket!! :) Det var jättefint och Isak känner sig så fin i dem! Har redan hunnit med lite bilder så det kommer inom kort i bloggen! Kan maila dig lite bilder senare om du vill anvädna någon av dem! :)

– Ann-Sofie (mössa & 2x halsvärmare)

Jag kommer definitivt handla fler gånger av dig. Du väntade glatt medan jag hade amningshuvud och sjukt barn. Dessutom är du väldigt trevlig och hjälpsam. Så du kommer garanterad höra från mig igen :)

– Frida (napphållare)

vi är super nöjda =)

– Angelica (mössa)

Hej
Igår fick jag den jätte fina mössan! Den va toppen verkligen!

– Marie (mössa)

Tack så hemskt mycket för paketet med mössa, halsvärmare och napphållare! Vi är såå nöjda! Mössan är lite för stor än så länge men de är tänkt att hon ska ha den sen när snön och minusgraderna kommer:) men halsvärmaren o napphållaren används för fullt:)
Tack!

– Cecilia med lilla Joline (mössa, halsvärmare & napphållare)

Hej
Har fått paketet idag och är jättenöjd. Blir nog fler shoppingtillfällen hos dig.

– Sara (mössa, 2x dregglis, napphållare)

Tycker mössan är så fin o kommer handla mer av dig framöver!!

– Marié (mössa)

Hej igen!
Idag kom mössorna. Vad fina de är!! Barnen blev helt överlyckliga.

– Anna (2x mössor)

15 reaktion på “Omdömen

 1. Fick dotterns napphållare igår och dem var så fina. Dessa napphållare sitter där man sätter dem och hon lyckas inte dra av och slänga dem när jag inte ser. Så nu hoppas vi få behålla både napparna och napphållarna :-) tack för den fina vinsten. Rekommenderar verkligen att köpa napphållarna.. Högsta betyg på dem.

 2. Mössan till dottern används flitit :-) både inne och ute, mössor är en favorit :-) nu har vi även beställt halskragar och vanthållare som nog kommer snart :-) när man beställer går det väldigt snabbt och varorna får man inom en vecka. Väldigt bra servis, visste inte vilken storlek på mössan hon skulle ha och fick då prova två olika storlekar. Och skicka tillbaka den som var för liten, det kallar jag servis :) så kan varmt rekommendera mössor m.m till era små. Jag kommer köpa mössorna här i framtiden till min prinsessa.

 3. Nu har vi äntligen fått fram barnens mössor från vinterförvaringen ;)… Och de passar precis lika bra som de gjorde i våras. Jättefina mössor i olika fina mönster. Barnen är så nöjda över att dom är framme igen- mamman med såklart!

 4. Jag är såååå nöjd med mina fina napphållare. Jag tackar dessutom för det jätte trevliga bemötan och sammarbetet. Den snabba leveransen kan man verkligen inte klaga över :) Kommer absolut att beställa flera gånger i framtiden :) Tack!!!

 5. Är jättenöjd med mössan jag beställde till mig själv samt mössan till min dotter och dregglisen till min andra dotter. Jättefina tyger och skön kvalitet. Bra service!

 6. Är super nöjd med de 2 pannbanden en till mig och en till dottern samt en solhatt även den till dottern. Pannbanden är ju kanon nu när vårens solstrålar värmer oss fast man känner att man inte kan vara utan ngt på huvudet. Dottern är nöjd och sken som en sol första gången hon fick ha pannbandet på sig. Solhatten ( kommer beställas fler :) ) kommer vara kanon att ha på förskolan. Bra för solen och unik då den är uppsydd och så fin.

 7. Var ett tag sedan jag köpte min mössa och dregglis utan er. Men det var ett otroligt bra köp! Välgjort och snyggt!
  Tusen tack!

 8. Vi har haft våra mössor (både med och utan fleece) ett par år nu tror jag och de håller fortfarande bra kvalité! Men nu har huvudena vuxit så nu ska det beställas nya :)

 9. Vilka fina saker! Jag beställde en mössa och matchande fleecefodrad tubsjal + en extra tubsjal. Många härliga tyger att välja mellan, bra modeller och så välsydda. Jag återkommer :-)!

 10. Igår hämtade vi kläderna vi beställt och de är fantastiskt fina allihop! Snabbt levererat, snabba svar, bra service och trevligt bemötande! Jag beställer gärna igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>