Köpinfo/Kontakt

BETALNING
* Alla priser anges i svenska kronor inkl moms.
* Betalning sker i förskott till Nordeakonto eller via Swish. Betald order är bindande.
* All betalningsinfo framgår när du lagt din order och en ORDERBEKRÄFTELSE skickas ut automatiskt i samband med lagd beställning.
Skulle du inte få något mail med Orderbekräftelse inom 24 timmar, kolla din skräppost/borttaget! (speciellt Hotmail/Yahoo brukar tolka den som spam).
* Betalning som inte inkommit 5 dagar efter beställning (2 dagar vid Swish) annulleras automatiskt och ny order måste läggas.
I dagsläget skickas tyvärr inget autogenererat mail/sms ut om inkommen betalning, men vi arbetar med att försöka få in den funktionen också.

LEVERANSTID
* Beställningar skickas vanligtvis ca 10-15 arbetsdagar efter inkommen betalning men leveranstiden kan även bli lite längre vid högt ordertryck eller om ordern är väldigt stor. Varje enskild order sys ju upp just efter den kundens önskemål. Är det så att du skulle behöva din order till ett visst datum, maila mig bara, inget är omöjligt.
* Enskilda beställningar ur FYND-Hörnan & “Klart-att-Skickas” levereras omgående efter inkommen betalning
* När din beställning påbörjas får du ett mail om detta och när din order är postad skickas också ett mail automatiskt ut till dig, som en liten extra säkerhet så att du vet att den är på väg.
Om du inte skulle få något mail om att ordern är skickad, kolla din skräppost/borttaget!

* Skulle tyget eller bandet vara slut, får du ett meddelande om det och då kan leveranstiden bli lite längre.

FRAKT  (Fraktfritt vid köp över 499 kronor)
* Beställningarna skickas i mailingbags via Postnord. Frakt är beräknad efter vikt och den exakta fraktkostnaden inkl moms* framgår när du kommer till Kassan i Webshopen. Fraktfritt vid köp över 499 kr gäller endast inom Sverige.
* Vid tyngre/skrymmande paket kan jag även skicka med “Skicka Lätt”. Detta alternativ kostar 73,- inkl moms* (upp till 1 kg). Fördelen är att paketet då är spårbart fram till utlämningsstället.
Du väljer fraktalternativ i Kassan.
* Är det så att din order har ett högt ordervärde kan det skickas som Rek Inrikes. Kostnaden för det baseras då på paketets mått & vikt varför du får maila mig för korrekt fraktkostnad.
* Företag är skyldiga att lägga på moms till kund även vid användande av frimärken.

OUTHÄMTADE PAKET
Paket som inte hämtas ut i tid returneras tillbaka till mig (Skicka Lätt). Du som köpare blir dock betalningsskyldig för ursprunglig frakt samt den returkostnad som uppstår.

RETURER
* Skulle du inte vara nöjd med ditt köp har du givetvis returrätt utom för Specialbeställningar (se nedan).
Kontakta mig INNAN du returnerar via lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com, uppge ditt ordernummer samt anledning till retur. Vid returer står köparen för frakten.
* Varan ska vara oanvänd och måste förpackas väl och kontantfakturan ska bifogas. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av LillaGrodan design.
Ordersumman exklusive fraktkostnad återbetalas inom 30 dagar efter godkänd retur.
* Returrätt gäller inte Specialbeställningar såsom Extrabaggy Mössa, Solhatt/Beppehatt, Maxidregglis, T-shirt med enfärgade ärmar, personligt utformade plagg samt fleecefodrade Mössor.
OBS! Returrätt gäller ej heller för Rea-varor eller varor från FYND-Hörnan.

PRESENTKORT
* För att summan av angivet varuvärde ska aktiveras i webshopen får du ett mail med en kod. Denna kod måste anges i Kassan i webshopen. Utnyttjas inte summan till fullo får du ett tillgodokvitto på resterande summa.
* Presentkort/tillgodokvitto är giltigt i 6 månader från utfärdandedatum.

KONTAKT
* Har du några frågor eller synpunkter, eller något speciellt önskemål? Du kanske saknar något tygmönster/bandmönster i mitt sortiment, eller någon speciell färg? Eller skulle vilja ha ett specialdesignat plagg eller en modell som jag i dagsläget inte har i sortimentet? Kontakta mig, så ska jag försöka att lösa det på bästa sätt.
Maila mig via lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.
* Lämna gärna en recension om produkten eller en kommentar under fliken Omdömen.

INTEGRITETSPOLICY
I samband med din beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig som kund. Dina uppgifter lämnas inte ut till tredje part utan används enbart för företagets bokföring samt internt kundregister. Du har enligt dataskyddsförordningen GDPR (ersätter PUL from 25 maj 2018) rätt att få ta del av den information som finns om dig. Kontakta mig i så fall via mail.

Copyright för all text och alla bilder på denna hemsida tillhör LillaGrodan design.
All kopiering och publicering av text & bild utan skriftligt tilllstånd är otillåten enligt lag.