Köpinfo / Kontakt

Allt sys upp på beställning, det finns således inget färdigt varulager.
Betald order är bindande.

Betalning
Alla priser anges i svenska kronor inkl moms.
Betalning sker i förskott till Nordeakonto eller via Swish.
All betalningsinfo framgår när du lagt din order och en ORDERBEKRÄFTELSE skickas ut automatiskt i samband med lagd beställning.
Skulle du inte få något mail med Orderbekräftelse, kolla din skräppost/borttaget! (speciellt Hotmail/Yahoo brukar tolka den som spam).
Betalning som inte inkommit 5 dagar efter beställning (2 dagar vid Swish) annulleras automatiskt. Vill du ändå ha beställningen, måste ny order läggas.
I dagsläget skickas tyvärr inget autogenererat mail/sms ut om inkommen betalning, men jag arbetar med att försöka få in den funktionen också.

Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis ca 10-12 arbetsdagar efter inkommen betalning men kan också bli kortare eller lite längre vid högt ordertryck eller om ordern är väldigt stor. Varje enskild order sys ju upp just efter den kundens önskemål. Är det så att du skulle behöva din order till ett visst datum, maila mig bara, inget är omöjligt.
(Enskilda beställningar ur FYND-Hörnan & “Klart-att-Skickas” levereras omgående efter inkommen betalning)
När din beställning påbörjas får du ett mail om detta.
Skulle tyget eller bandet vara slut, får du ett meddelande om det och då kan leveranstiden bli lite längre.
När din order är postad skickas ett mail automatiskt ut till dig, som en liten extra säkerhet så att du vet att den är på väg.
Om du inte skulle få något mail om att ordern är skickad, kolla din skräppost/borttaget!

Frakt
Frakt är beräknad efter Postnords portotabell och den exakta fraktkostnaden framgår när du kommer till Kassan i Webshopen.
Vid tyngre/skrymmande paket kan jag även skicka med “Skicka Lätt”. Detta alternativ kostar 58,- (upp till 1 kg). Fördelen är att paketet då är spårbart fram till utlämningsstället.
Du väljer fraktalternativ i Kassan.
Är det så att din order har ett högt ordervärde kan det skickas som Rek Inrikes. Kostnaden för det baseras då på paketets mått & vikt varför du får maila mig för korrekt fraktkostnad.

Outhämtade paket
Paket som inte hämtas ut i tid returneras tillbaka till mig (Skicka Lätt). Du som köpare blir dock betalningsskyldig för ursprunglig frakt samt den returkostnad som uppstår.

Returer
Jag vill att mina kunder ska vara 100% nöjda, så skulle du inte vara nöjd med ditt köp har du givetvis returrätt utom för Specialbeställningar (se nedan).
Kontakta mig INNAN du returnerar via lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com, uppge ditt ordernummer samt anledning till retur.
Vid returer står köparen för frakten.
Varan ska vara oanvänd och måste förpackas väl och kontantfakturan ska bifogas. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av LillaGrodan design.
Ordersumman exklusive fraktkostnad återbetalas inom 30 dagar efter godkänd retur.
Returrätt gäller inte Specialbeställningar såsom Extrabaggy Mössa, Solhatt/Beppehatt, Maxidregglis, T-shirt med enfärgade ärmar, personligt utformade plagg samt fleecefodrade Mössor.
OBS! Returrätt gäller ej för Rea-varor eller varor från FYND-Hörnan.

Presentkort
För att summan av angivet varuvärde ska aktiveras i webshopen får du ett mail med en kod. Denna kod måste skrivas in i rutan ”Har du en rabattkod?” när du kommer till ”Kassan” i webshopen. Utnyttjas inte summan till fullo får du ett tillgodokvitto på resterande summa.
Presentkort/tillgodokvitto är giltigt i 6 månader från utfärdandedatum.

Kontakt
Har du några frågor eller synpunkter, eller något speciellt önskemål? Du kanske saknar något tygmönster/bandmönster i mitt sortiment, eller någon speciell färg? Eller skulle vilja ha ett specialdesignat plagg eller en modell som jag i dagsläget inte har i sortimentet? Kontakta mig, så ska jag försöka att lösa det på bästa sätt.
Maila mig via lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.

Är det så att du gillar det du köpt, ja då får du väldigt gärna lämna en kommentar under fliken Omdömen. Beröm växer vi av :-)

Copyright för all text och alla bilder på denna hemsida tillhör LillaGrodan design.
All kopiering och publicering av text & bild utan skriftligt tilllstånd är otillåten enligt lag.