0
Nystart av bloggen! :)

Nystart av bloggen! :)

Jag hade en inspirationsblogg på min gamla plattform/webshop under alla år, från det att jag startade 2012 tills i augusti i år. I och med att jag flyttade webshopen hit till denna nya plattformen i september så av någon outgrundlig teknisk anledning, kommer jag inte längre åt de gamla inläggen utan det får helt enkelt bli en nystart av bloggen :) 

Det kommer att bli lite blandade inlägg lite då & då. Både med kort på beställningar eller tips på hur man kan kombinera olika plagg men kanske också lite nyheter mm. Så, kika gärna in här för att förhoppningsvis få lite inspiration till egna köp!

Första inlägget här blir på några av de första beställningar som gjordes i denna nya webshopen. 


Dubbelsydd mössa i vuxenstorlek i *Tigrar Regnbågsfärg*, modell extrabaggy
Knythårband i liten storlek, *Zebra*
Beppehatt i vuxenstorlek, *Dalarna Röd*
Beppehatt i vuxenstorlek, *Prickar Röd*