Lite “Farmors Spezialare” :)

Det händer att jag får förfrågningar om att sy sånt som jag egentligen inte har i sortimentet.. och ibland har jag svårt att säga nej 😉 Till exempel till den här beställningen där kunden undrade om jag kunde sy små matchande tossor till knutmössan – i allra minsta storleken, strl 14. Och så här blev dom…

Best v1710, 1 - kopiaPaapiiSiiri Swing, grå, eko #TO378 - kopiaBaggybyxor med matchande dregglis i storlek Normal, dregglisar i lilla storleken i Moln Svart, Diamond Dots Ljusgrå och Glassar Guld samt knutmössa i PaaPii Siiri Swing Grå med de små matchande tossorna.

2 reaktion på “Lite “Farmors Spezialare” :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>