Fina hjärtan <3

Hjärtan, RosaRosa, Ltd Ed, eko #421 - bb,mö,d 2Såhär gulligt blir det med baggybyxor & mössa/dregglis i ljuvliga “Hearts” i rosa/rosa – byxa i strl 50/56, mössa 38/40 och dregglis i liten storlek :). Går även att få i t ex leggings, buff mm så kika in i webshopen!
Detta tyg finns endast under en begränsad tid
. Genom mitt inköp av tyget drar jag mitt lilla strå till stacken i kampen mot barnsexslaveri. Tyg-tillverkaren skänker nämligen oavkortat all förtjänst till den svenska organisation Love Nepal, som räddar barn från människohandel i Nepal, Bangladesh & Indien. Läs mer om deras arbete och projekt på www.lovenepal.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>