Dregglisbeställningar

Ni har väl inte missat att ni får rabatt om ni köper 4 eller fler dregglisar? 😉 Priset blir då 63,-/st istället för 69,-/st…

Dregglisbeställning i storlek Normal med Ananas Blå, Fjädrar Senap, Kolibri BlåGrå och Rådjur Mauve (BrunRosa).
best-v1647-3-kopia-kopia

Dregglisbeställning i storlek Normal med Stjärna Olivgrön, GuldPrickar Vit, Roses Grå och Enfärgat Plommon melerad samt halsbuff/liten tubsjal i Enfärgat Ljusgrå finstickad melerad viscose (ljuvligt mjuk & skön)
best-v1647-9-kopia-kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>