Dregglisar x 4…

Det blir en hel del dregglisbeställningar som sys upp under året, mestadels i den “vanliga” storleken men även en hel del i den lilla storleken :) Jag är jätteglad att mina dregglisar blivit så populära! Tusen tack! :) Denna veckan har dessa 4 beställningar skickats iväg, alla i storlek “Normal”

Best v1633, 1 - kopiaBest v1633, 2 - kopia
Beställning i Fjädrar Grå, Fjädrar Vit, Fjädrar 2 LjusGrå, Kryss Svart och Rådjur, LjusGrå.
Beställning i Fjädrar Grå och Döskallar Inka LjusGrå.

Best v1633, 4 - kopiaBest v1633, 5 - kopia
Beställning i Geparder Turkos, Elefant Lime,  Fjädrar BlåGrå och PaaPii Machines Turkos.
Beställning i Svampar Svart och Ugglefamiljen Svart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>