Lite till huvudknoppen ;)

Det blir en del solhattar sydda nu i dessa tider men även en och annan mössa. Vårt avlånga land bjuder ju på omväxlande varma och kalla zoner 😉 … men även för de små barnen kan det vara bra att ha en liten mössa att sätta på om kvällarna skulle bli lite kyligare.

Best v1621, 4 - kopiaSolhatt i fina Prickar, Rosa (finns även i gult)
Best v1622, 1 - kopiaSolhatt i liten storlek i Sköldpadda Korall. Tyget finns nu endast kvar i grönt
Best v1622, 2 - kopiaDubbelsydd liten mössa i ljuvliga Linnea Rosa (finns även i blågrönt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>