Nu finns det leggings i webshopen! :)

Leggings, bild 160505 tillfixSådärja! Nu har jag lagt in kategorin Leggings i Webshopen, så att det går att beställa sådana också :) Har inte lagt in alla de ca 200 tygerna man kan beställa i utan ett urval av dom MEN givetvis kan man beställa i alla de övriga tygerna också! Alla valbara tyger hittar du i kategorin Mössor, så hittar du inte vad du söker bland tygbilderna i Leggings – ja, då väljer du vilka leggings som helst och skriver i Meddelanderutan vilket tyg du vill ha istället 😉 Lätt som en plätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>