Fler dregglisar… ;)

Det blev en “dregglis-vecka” igen 😉 Dock lite variation med både ordinarie dregglisar och Maxi-dregglisar.

Best v1618, 5 - kopiaDregglisar i storlek Normal i Triangles Rosa/Mint, Kaniner Rosa, Ränder Gul och Triangles Senap, tillsammans med napphållare i Babuschka med vitt träclips och turkos silikonhållare. Både träclipsen och silikonhållarna kan väljas i ett flertal färger :)

Best v1618, 6 - kopiaDregglis Maxi i Panda Indian Grå, Batmask Mint, Minionerna Pirater och PaaPii/Machines Turkos.

Best v1618, 7 - kopiaDregglisar i storlek Normal i Bofinkar, Enfärgat Rosa, Leopard SvartVit och nya tyget Fjärilar Vit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>