Trianglar & Lejonhuvud…

Hoppsan! Farmor verkar ha lite för många tyger att hålla reda på… 😉
Det fina ekologiska tyget med trianglar Chevron Triangles, i Korall och Turkos, som legat på hyllan sedan i höstas har jag ju totalt glömt bort att lägga upp i webshopen… Men, bättre sent än aldrig! :) Det lönar sig att göra en liten inventering ibland…
Och tyget med lejonhuvudena Lejon H i BlåGrå resp Senap bestämde jag mig för att ta hem, efter lite funderingar fram och tillbaka (även detta i ekologisk jersey). Nu är frågan vad ni tycker om dessa nya tyger som nu finns att beställa i uppsytt i webshopen 😉

nya tyger, mars 2016, 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>