Mixad beställning

Ibland är det en hel del artiklar i en enda beställning 😉 Som den här t ex (klicka på bilden för att se i större format)Best v1613, 4 tillfixDubbelsydd mössa i fina Panda Indian Rosa, dregglisar i storlek Normal i Leopard Heart Beige, Fjädrar AprikosRosa, Fjädrar Grå, Triangles BlåGrå, PaaPii Machines Grå och Enfärgad Ljusgrå melerad. Och så lite napphållare i Stjärnströssel VitSvart och RosaSvart samt snygga Chevron Grå.
(tyvärr lite gulaktiga bilder eftersom solen envisades med att kika in när jag fotade)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>