Lite nyheter i webshopen :)

Det har dykt upp lite nyheter i webshopen :) Dels ett nytt tyg till Solhatt/Beppehatt – Rutor Orange, härligt fin kvalité med en liten svagt gul rand. Och ett nytt band till napphållare har det också blivit, ett önskemål från kund – Zebra Vit, Gles, Rosa kant. Några nya enfärgade tyger har också hamnat på hyllorna – ny kvalité på Enfärgat, Mintgrön & SyrénLila, härligt Enfärgat VaniljGul och melerade i Enfärgat Ljusblå melerad & Enfärgat Rosa melerad. Allt finns utlagt i webshopen och går att beställa i uppsytt :)nyheter, mars 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>