Tyg med hästar!

Fick en förfrågan och önskemål om jag kunde ta hem ett specifikt tyg med hästar… och naturligtvis är Farmor lyhörd för kundernas önskningar 😉 Jag kollade bland leverantörer och hittade det önskade tyget! Härlig ökotexjersey med hästar i vintrig miljö – Hästar, Snö. Finns utlagt i webshopen för beställning i uppsydda alster.
Faktiskt första häst-mönstrade tyget jag har i webshopen… det finns massor med andra djur men märkligt nog inga hästar – förrän nu.
Hästar, Snö, öko, 2 #346 - kopiaHästar, Snö, öko #346 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>