Påfyllning på tyghyllan!

Äntligen finns det en ny variant av mönstret “Stjärnfall:) Jag hade det tidigare i en härligt blå nyans med lite inslag av lila – denna gången blev det i Turkos med lite brunt inslag. En superfin ekologisk GOTS-jersey.
Och så blev det påfyllning med lite färgglatt till PaaPiityget med maskiner… “PaaPii/Machines, Cerise“, också härlig ekologisk jersey.
Finns i webshopen för beställning i uppsytt 😉
Stjärnfall Brun, ekog #344 - kopia PP Machines Rosa, eko #345 - kopia

2 reaktion på “Påfyllning på tyghyllan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>