Mössor mm…

Nya tyget Triangles RosaMint börjar bli lite populärt :) Blir lika fint i små som stora storlekar. Här en beställning med dregglis i liten storlek och fleecefodrad mössa i strl 38/40. Kunden beställde även en fleecefodrad mössa i omåttligt populära Leopard Heart Beige. Best v1543, 5 - kopia - kopia
Lite tuffa dubbelsydda mössor blev det i den här beställningen. Stjärnmix Svart, Superkatten Turkos och TuffTuff Tåg Gul. Best v1543, 3 - kopia - kopia
Fleecefodra mössa i fina tyget Fjädrar Vit och härlig fleecefodrad halsbuff/tubscarf i mysiga Lunnefåglar Senap. Best v1543, 4 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>