Leveransförsening…

Tyvärr har det blivit lite leveransförsening från fabriken på Batmask… vilket innebär att grossisten inte fått hem tygerna ännu. Det bör emellertid inte dröja alltför länge till och så snart jag har ny information, uppdaterar jag.
Så, håll ut! Den som väntar på något gott… 😉
Ny info 13/10: Fabriken som trycker tygerna har fått en hel del problem med maskinerna vilket innebär att tygerna blir kraftigt försenade. De beräknas inte komma till grossisten förrän i slutet av december. Och i och med att grossisten får vänta så har alla vi som beställt tygerna och väntar på dom, samma dilemma… 

batmask 3 färger, försening

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>