Moln!

Det superfina mönstret MOLN tröttnar man aldrig på!  Den här beställningen var till både liten och stor :)
Dubbelsydd extrabaggy mössa och halsbuff/tubscarf i vuxenstorlek i Moln Cerise, dregglisar i den vanliga storleken i Moln Röd, Ljusrosa, Lila och Cerise samt dubbelsydd extrabaggy mössa, också den i vuxenstorlek i Moln Svart. Molntyget har jag i flera färger förutom dessa i beställningen finns också Brun, Gul, Lime, Ljusblå, Orange och Turkos. Tyget är i mjuk ökotexjersey.

Best v1536, 2 tillfix - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>