Info om leveranstider…

18629859_s Jag är väldigt, väldigt glad och tacksam för att ni gillar mina hemsydda alster så mycket och för alla beställningar som därmed trillar in :-) MEN nu har det kommit så ofantligt mycket ordrar sista tiden så den här Farmorn/Mormorn har lite svårt att få ihop tiden 😉 Tyvärr blir därför leveranstiden längre än de vanligtvis ca 2 veckorna efter betalning…
Jag hoppas på er förståelse och gör givetvis mitt bästa för att ni ska slippa vänta alltför länge på er beställning, men i och med att jag är ensam sömmerska och varje beställning sys upp för sig, så tar det ändå sin lilla tid…

6/11: Både maskinerna & Farmor går på högvarv :) men leveranstiden är tyvärr fortfarande längre än vanligt, för tillfället ca 2-3 veckor efter inkommen betalning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>