En ny dregglismodell i webshopen!

Ibland kan våra små hjärtegryn behöva en lite större dregglis när salivavsöndringen är riklig… jag fick en förfrågan för ett tag sedan om jag kunde göra en större/längre modell av dregglis. Jag klurade lite på ett mönster och gjorde några provmodeller som den lille kunden fick testa och utvärdera.
Resultatet blev Dregglis Maxi. Denna dregglis är alltså betydligt längre än den ordinarie (som finns i både Normal & Liten storlek) och också bredare. Går att beställa i samma tyger som övriga dregglisar. Passar barn från ca 3 år.
De här två tuffa beställningarna har skickats iväg till den lille kunden :)

Best v1528, 5 S5 - kopiaBest v1537, 1 - kopia - kopia
Stars Maxi Blå, Stjärna Blå, Astronaut Svart och Bilar Kornblå.
Fjädrar BlåGrå, Döskallar Inka Svart, Stjärnmix Svart och Space Dogs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>