Lite nyuppsytt till webshopen :)

Äntligen fick jag lite, lite tid över till att sy ikapp en del av de nya tygerna. Det blev lite mössor och några halsbuffar/tubscarves denna gången :) Allt finns utlagt i webshopen!
IMG_2042 - kopia - kopiaMössornas tyger är (fr vänster räknat) Tvättbjörn Indian Mint, Tvättbjörn H Turkos, Panda Rosett Mint, PaaPii/Lambs Grå, PaaPii/Linnea Cerise, PaaPii/Siiri Swing Mint, PaaPii/Spotty Cerise, PaaPii/Spotty Mint, Spets AprikosRosa, PaaPii/Dots Blå, PaaPii/Triangles Blå, PaaPii/Triangles Gul, Linnea Blågrön, Linnea Rosa, Linnea Beige.

IMG_2019 - kopia (2) - kopia Tygerna är (fr vä räknat) PaaPii/Linnea Cerise, PaaPii/Siiri Swing Mint, Tvättbjörn H Turkos, Tvättbjörn Indian Mint, Panda Rosett Mint, Linnea Rosa och Linnea Blågrön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>