Dregglisar & Nyckelband

Hmm, mina dregglisar är allt lite populära :) det blir en hel del beställningar av just den varan. Det känns riktigt gott i Farmors-hjärtat att veta att både kvalité och modellvarianterna uppskattas av er kunder! :)

Denna lilla beställning bestod av både den lilla modellen och den “normala”. Vanlig på Tvättbjörnar Grå och Elefant Röd (bägge i ökotexjersey) och liten modell på Ödlor TurkosBlå (ekotyg GOTS) samt Ränder Lime.
Tyvärr är både Elefanttyget och Ödletyget nu helt slut… Best v1533, 3 tillfix - kopia
Det snygga prickiga bandet PopPrick Cerise valdes till detta nyckelbandet.
Jag har lite nya idéer på tillväxt när det gäller nyckelband… kommer att dyka upp i webshopen så småningom 😉 Best v1533, 4 tillfix - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>