Lite färgglatt…

Det kom ännu en beställning på mina prickiga nyckelband :)
Denna gången blev det PopPrick Cerise och PolkaPrick Orange.
Jag har även fått hem fler band i andra kulörer, så håll lite utkik – det kommer att komma upp nyheter i webshopen! :)Best v1527, 4 - kopiaTvå extrabaggy mössor i barnstorlek beställdes av kund, dels i coola Giraffer Cerise och dels i det alltid lika populära molntyget, nu i Moln Lila. Bägge tygerna i härlig ökotexjersey.
Girafferna har utgått ur webshopen men jag hade jag en liten, liten bit kvar av som precis räckte till denna mössan :) Best v1527, 1 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>