Kommande tygnyheter… :)

Det gäller ju att förnya sig lite då och då 😉 så nu har jag beställt hem lite nytt från en ny leverantör. Det är bara ekologiska tyger, dels jersey (bomull/elastan) och dels en tunn stretchig collegejersey (bara en aningens tjockare än den “vanliga”) som också passar utmärkt till även mössor. Tygerna beräknas komma hem till mig i slutet av augusti men vill man redan nu förhandsbeställa uppsytt i det, så går det alldeles utmärkt :)
Tygerna läggs ut under kvällen/morgondagen i webshopen med bild under resp varukategori..

Nya AL-tyger, 1 - kopiaPå bilden syns tygerna Tvättbjörn H Vit, Tvättbjörn H AprikosRosa, Fjädrar Gråblå, Fjädrar Vit, Fjädrar AprikosRosa samt Fjädrar Turkos.

Nya AL-tyger, 2 - kopia Tygerna här är Panda Krans Ljusrosa och Panda Krans Ljusblå i jersey.
Tvättbjörn Indian Mint och Beigerosa samt Lunnefåglar Blå och Senap – dessa är i tunn stretchig collegejersey.

En reaktion på “Kommande tygnyheter… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>