Mössor på väg…

Förra veckan var det fortfarande en del mössväder då och då på ett flertal ställen i vårt avlånga land… Så de här beställningarna skickades iväg till Trosa, Lund och Stockholm.

Extrabaggy mössa i Zebra (ökotex), och vanlig dubbelsydd i Ugglefamiljen Lime samt tuffa Döskallar Sugar Skulls, ekologisk GOTS-jersey resp ökotexjersey.Best v1526, 1 - kopia Dubbelsydda mössor i fina Klöver Gul i härlig ökotexjersey, matchat med napphållare Babuschka med gul silikonhållare.Best v1526, 5 - kopiaOch slutligen ännu en dubbelsydd mössa i coola Döskallar Sugar Skulls, här matchat med Turkos napphållare med gul silikonhållare.Best v1526, 7 - kopia

2 reaktion på “Mössor på väg…

  1. Hej. Jag undrar vad du tar för en mössa i sugar skulle tyget?
    En till mig vuxen strlk, en till 8 åring å 1 till min snart 4 åring. Tacksam för svar! /Malin

    • Hej, hej!
      Jag syr i huvudstorlek 😉 och mössor i ordinarie baggymodell kostar 130,- i strl 38/40-50/52 och i strl 54/56-56/58 kostar dom 160,-. Vill du ha dom extrabaggy kostar dom 145,- resp 175,- men alla priser framgår i Webshopen 😉 Du hittar även lite info om de olika modellerna/priserna här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>