Flerpack dregglisar

Tuff dregglisbeställning med lite djurmotiv… bl a det nya PaaPii-tyget :) Dessa dregglisar beställdes i den ordinarie storleken, “Normal”.
Motiven var Giraffer Gul/Brun, PaaPii Siiri Blå – bägge i ekologisk jersey och Stjärna Svart samt Tvättbjörnar Grå – bägge i ökotexjerseyBest v1525, 2 tillfix - kopiaI denna beställningen var det däremot den lilla storleken som valdes och motiven var Zebra och Moln Svart – bägge i ökotex samt Doggisar Turkos och söta Bofinkar – bägge i ekologisk jersey.  Best v1525, 1 tillfix - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>