VIKTIG INFORMATION!

Det händer att jag får lite mail och frågor om beställningar och lite annat, så jag tänkte att jag skulle svara på allt i ett inlägg för tydlighetens skull.

Hur beställer jag?
I webshopen väljer du vilka produkter du vill beställa och lägger dom sedan i varukorgen och går därefter till Kassan. Frakt räknas ut automatiskt och alla övriga betalningsuppgifter framgår när du godkänt din order.

När får jag det jag har beställt? / Håller du på med min order just nu?
Företaget LillaGrodan design är ett litet enmansföretag. Jag har ingen affär eller färdigt lager, vilket betyder att allt sys upp på beställning.
Vanligtvis är leveranstiden ca 2 veckor EFTER inkommen betalning men kan tyvärr bli längre vid hög efterfrågan/stora ordrar…
Denna text finns även på Orderbekräftelsen som du får automatiskt i samband med lagd order.
Jag bearbetar varje order i turordning och så fort din order är skickad, får du ett mail om detta. Skulle det vara något med din order hör jag av mig till dig.

Och glöm absolut inte att ange ordernummer eller namn när du gör betalningen! Jag har fått en hel del betalningar där kunder angivit t.ex. “2 mössor” men inget mer. Detta kan också fördröja leveranstiden, då jag måste invänta andra betalningar som kanske också gäller två mössor och jag vill försäkra mig om att just du har betalat.

Vad kostar det?
Aktuella priser ser du antingen under respektive produkt i webshopen eller under fliken “Pris/Storlek/Modeller/Material mm” i menyn ovan.

Oj, jag ändrade mig. Jag vill makulera min order.
Självklart är detta okej! Alla kan ändra sig av olika anledningar och då ska man kunna makulera sin order. Tänk bara på att det är viktigt att du meddelar mig detta snarast så att jag vet och inte reserverar material “i onödan”. Mer information står även under fliken “Köpinfo/Kontakt” i menyn ovan.

Var hittar du dina mönster? / Var köper du ditt material? Jag vill också sy!
Ja, den här frågan dyker upp lite då och då. Jag har sytt i så väldigt många år så jag skissar upp och ritar majoriteten av mina mönster själv.
Jag köper in det mesta av mitt material direkt från tillverkare eller grossist… och att ställa ovanstående frågor till ett företag tycker jag är lite tokigt…för jag tror inte att man hade gått till en affär och gjort samma sak 😉

Åh, jag vill ha ett tyg/band med det här specifika motivet…kan du ta hem det?
Absolut, hittar jag bara det du efterfrågar så gör jag gärna det.

2 reaktion på “VIKTIG INFORMATION!

  1. Hej jag undrar om du kan sy ett pannband fodrat med fleece mvh Maria skulle vilja ha det tyget som finns på Google i olika lila nyans med en fjäril i vuxen dam storlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>