2 reaktion på “Tuffa små dregglisar :)

 1. Hej.
  Gud vilka fina!! Hur gör man för att beställa från dig? Hur mycket kostar det? 😉 intresserad av döskallemössor också 😉
  //Helena

  • Åh, tusen tack! :) Döskalletyget är väldigt populärt :)
   Om du klickar på fliken “Webshop” uppe i listen så får du upp hela mitt sortiment och kan där välja artikel och storlek. Pris för dregglisar är 59,-, köper man 4 eller fler blir det 53,-/st. Pris för mössor beror på modell & storlek, men du hittar en genväg till alla pris/storleksvarianter under fliken “Pris/Storlekar/Tygval/Tvättråd
   Lite övrig Köpinfo hittar du under fliken “Information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>