Mössor med rosett?

Jag fick en förfrågan om mössor med spetsrosetter…
Det här är faktiskt något jag funderat på att ha som ett litet tillval i webshopen 😉 Så nu fick jag komma till skott och därför blev det en liten specialbeställning i avvaktan tills jag fått hem fler band/spetsar…
För tillfället har jag inga rosetter att erbjuda men det kommer att dyka upp inom en inte alltför avlägsen framtid. Så håll lite utkik! :)
Denna lilla Spezialare blev dubbelsydda mössor i finfina ökotexjerseyn Hjärtan Rosa med fastsydda spetsrosetter, 7 cm stora.
Best v1517, d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>