En milstolpe! :)

hjärta Igår nåddes en väldigt speciell milstolpe i LillaGrodan design’s historia… ordern till den 500:e kunden skickades iväg! Helt fantastiskt! Jag har nu 500 unika kunder! :) Ja, kära nån så det har utvecklat sig… Jag är otroligt glad, stolt och tacksam över att jag fått förmånen att få sy alster till alla er! Tusen, tusen tack för att ni beställt av mig :)

Det här måste ju givetvis firas på något sätt – och därför får ni 20% rabatt på alla mössor, oavsett modell.
Rabatten gäller from 30/4 – 3/5 och dras av automatiskt när ni kommer till kassan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>