Runt halsen…

Best v1510, 1 - kopia Det kom en beställning från Sörmland på ett set med dubbelsydd mössa och gosig fleecefodrad halsvärmare i superfina Butterfly Gul – en härlig ekologisk GOTS-jersey. Den gula färgen känns verkligen våraktig 😉

Best v1510, 2 - kopia Ett gäng dubbelsydda mössor till både liten & stor blev det i denna beställningen från Stockholmstrakten :) Nya tyget Döskallar Fantasia, Splash Svart (ekologisk GOTS-jersey), MaxiBlom Blå och Räven Rufus – bägge i ökotexjersey. Sist men inte minst beställdes också en tubsjal i finfina Roses Grå, också ekologisk GOTS-jersey.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>