Massor med dregglisar… & lite annat

Ibland dyker det upp beställningar som får Farmor att gnugga sig i ögonen :) En tidigare kund ville ha lite dregglisar att byta med till nyaste lille familjemedlemmen. Och gulliga små dregglande bebisar – ja, då kan det behövas en hel del dregglisar… :)
Det beställdes inte bara alster till minsta familjemedlemmen… Ett nyckelband med tuffa PolkaPrick Äppelgrön blev det också, till någon av de övriga i familjen.
Best v1512, 9 tillfix - kopiaDregglisar i liten storlek blev det i Ränder Svart, Prickar Ljusblå, Valpar Brun, Klöver Mint, Prickar Grå, Geparder TurkosGrön, Moln Ljusblå, Ränder Lime och Klöver Grå. Och 3 dregglisar i vanlig storlek blev det i Prickar Grå, Wild Animals och Ränder Lime.
Napphållare i Ivory, Rutiga Fordon, Lastfordon, Stjärnor Pastell och Chevron Grå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>