Påfyllt i webshopen! :)

Nu har Farmor ägnat helgen åt att sy ikapp lite alster i de nya tygerna… en del mössor har det blivit, dregglisar finns utklippta och snart också ihopsydda 😉
De härligt mjuka och fina Liandlo-tygerna Hjärtan & Klöver i finaste ökotexjersey finns nu på plats bland mössor. Ett litet OBS! finns det dock, de ursprungliga Hjärtan Marin visade sig vara betydligt mer lila än marin så den heter artikeln numera Hjärtan Lila.
PicMonkey Collage hjärtan,klövermössor - kopiaLikaså finns det Döskallar Inka, Ljusgrå & Lila, Klövermix Grön (ökotexjersey resp supermjuk ekologisk jersey) och så ett alldeles nytt tyg – Prickar Grå i härlig ökotexjersey, både lite klassiskt och tufft mönster.
PicMonkeyCollage, döskalletyger, klövermix. prickar 1502 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>