Nytt bloggsamarbete :)

farmor anka, vä

Nu har Farmor fått en ny “samarbetare:) en bloggerska som heter Emma. Vi har i och för sig tjuvstartat vårt samarbete redan 2013, då jag fick en förfrågan om jag ville vara med i hennes årliga Julkalender – vilket jag naturligtvis blev väldigt glad över. Även förra julen ville Emma ha mig med :) och nu kommer det alltså att bli ett “året-runt-samarbete”. Emma har bloggen PrincessEmma och där skriver hon bl a om sin vardag, resor, kändisträffar och om familjens stundande äventyr – att bli tvillingföräldrar!
Så, kika in på hennes blogg och varför inte också börja följa den? 😉

 

En reaktion på “Nytt bloggsamarbete :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>