NYHET i webshopen – stora fjärilar!

Butterfly Stor, Brun EKOg #M250 tillfix - kopiaButterfly Stor, Brun EKOg #M250 bild 3 - kopia (2)Butterfly Stor, Brun EKOg #M250 bild 2 - kopia
Nu har jag tagit hem ett nytt tufft fjärilstyg – Butterfly Stor, Brun i superfin ekologisk GOTS-jersey. Och härligt retroaktigt med doft av 70-tal är det också 😉 Mönstret är ganska stort, så det gör sig bäst i lite större storlekar… i mössor t ex från strl 42/44. Mössan på bilden är uppsydd i strl 54/56, så då får ni ett litet hum om mönstrets storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>