Fler tygnyheter!

PicMonkey Collage nya tyger 1502, 1 - kopiaDe här tygerna fick jag hem nu i fredags :) Superfina tyger! De två översta Bofinkar och Klövermix, Grön är i mjuk och fin digitaltryckt ekologisk GOTS-jersey. Ett litet men finns dock… mönstret på Bofinkar var på tok för stort för mina produkter, så jag har beställt från tryckomgång 2 istället vilket innebär att nya Bofinkar beräknas komma hem i mitten av mars.
Det tuffa tyget Döskallar Inka LjusGrå & Lila är i superfin ökotex-jersey och lite sådär “lagom” i trycket 😉 – inte för mycket och inte för lite. Passar därför alla åldrar och i alla möjliga alster.

I mitten av mars kommer också de här gulliga tygerna hem. Söta små Pandor och ett randigt tyg som kan matchas med vilken som av de olika färgerna. Både Pandorna och Pandorna Rand är digitaltryckta. PicMonkey Collage nya tyger 1502, 2 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>