Blandade beställningar

Det blir ett och annat nyckelband som skickas iväg 😉 Ett av de mer populära banden är PopPrick. I denna västmanländska beställning blev det ett nyckelband i PopPrick Cerise tillsammans med två vuxenmössor – Rävarna Beige i Extrabaggy och Geparder Turkos i fleecefodrat. Geparderna är i superfin ökotexjersey.
Best v1505, 1 - kopiaTill Umeå skickades en fleecefodrad mössa i tuffa, klassiska Stjärna Svart i ökotexjersey.
Fina Hjärtan Blå blev det i en liten dubbelsydd mössa till Stockholmstrakten.
Dubbelsydda mössor i coola Huvudfoting Svart (fin ekologisk & ökotex-jersey) och de små gulliga, tuffa Rävarna Beige beställdes av en liten kund i Lundsbrunn.
Best v1505, 3-5 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>