Nya tyger!

Då var det slut på Sötebrödsdagarna för Farmor 😉 Efter en behövlig och härlig ledighet finns jag åter på plats bland maskinerna i syateljén. Lite nya tyger har också kommit på plats. Det populära och superfina MaxiBlom (ökotex-jersey) finns nu även i Röd nyans plus att jag även tagit hem det i småblommigt – MiniBlom – i färgerna Lila, Petrol och Röd.PicMonkey Collage MaxiMiniBlom - kopiaTvå nya djurmotiv har också hittat hit. Det var väldigt svårt att motstå de söta Rävarna, Beige och gulliga Tvättbjörnar, Grå så de hamnade också på hyllorna.
PicMonkey Collage rävar, tvättbjörnar - kopiaTuffa Ugglefamiljen finns nu i två färger – dels Svart och så nya Lime. Härligt ekologisk GOTS-jersey. Och så finns nu Stjärnmix även i Vitt (ökotex-jersey).
PicMonkey Collage Ugglefam, stjärnmix - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>