Lite nyheter i Webshopen!

Nu finns det en hel del mössor uppsydda i de nya tygerna, i webshopen! Och lite napphållare och vanthållare har också fyllts på…
PicMonkey Collage Stjärntygerna - kopiaDe nya stjärntygerna Stars Maxi, Blå och Stars Maxi, Cerise i jättefin ekologisk jersey är såå snygga! :) Passar både liten & stor! Vill man inte ha stora stjärnor, då är Stjärnmix Vit ett väldigt bra alternativ! Härlig ökotexjersey som sedan tidigare finns i svart.

PicMonkey Collage Nya tygerna 2 - kopiaLite djurmönstrade tyger har ju också hamnat i webshopen. De gulliga tygerna Rävarna, Beige och Tvättbjörnar, Grå samt en ekologisk GOTS-jersey med Ugglefamiljen, Lime & Ugglefamiljen, Svart – ett både tufft och sött motiv.

PicMonkey Collage napphållare - kopiaDe nya banden till napphållare är Harlekin, PolkaPrick Ljusrosa, Panda Lila & Panda Rosa. Alla går att få även i vanthållare. Alla clipsen är faktiskt silverfärgade och inte svarta, men kameran gör på sitt sätt ibland 😉

PicMonkey Collage vanthållare - kopiaOch här är lite nya vanthållare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>