Snyggt matchat ;)

PicMonkey Collage Best v51, e - kopiaDet kom en förfrågan från en kund om en specialbeställning… tvåsidiga mössor, gick det att ordna? Eftersom den här Farmor’n tycker det är rätt kul med nya utmaningar, så – japp, det fixades till 😉
Det blev fleecefodrad mössa i näst minsta storleken i kombinationen Moln Lime & Ränder Lime samt fleecefodrad mössa i gulliga Räven Rufus & Ränder Röd. Till detta blev det matchande dregglisar i Moln Lime i minsta storleken och Ränder Röd, Räven Rufus samt Moln Orange i den “vanliga” storleken. Räven Rufus är mer turkos och med orange rävar – kameran samarbetar inte alltid…
Det beställdes även napphållare i mönster som också matchades tufft till seten; Ugglorna Vit, Stjärnströssel Röd och Stjärnmix Vit.

Kanske finns det intresse för tvåsidiga mössor? Jag kommer att lägga upp en egen kategori i webshopen för denna variant, så håll gärna lite utkik! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>