Nytt i butiken!

Då finns äntligen söta Räven Rufus i superfin ökotexjersey i webshopen! Uppsytt som mössa & dregglis, till att börja med, men går givetvis att beställa även i t ex halsvärmare.

räven rufus, collage - kopiaLite fler djurtyger har hamnat på hyllorna 😉 Ett både gulligt och tufft mönster i fin ekologisk jerseyUgglefamiljen, Svart – går nu att beställa i i uppsydda alster i webshopen. Än så länge finns dock bara tygbild under resp varukategori…
Blänket” är en 5-krona för att ni ska få en uppfattning om motivets storlek.
Ugglefamiljen, Svart #232 - kopia (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>