Blandade beställningar…

Denna veckan och halva nästa vecka blir det inte mycket till vila för Farmor 😉 Det är många beställningar som ska hinnas med innan Jul, men en hel del har jag redan fått iväg. Om ni klickar på bilderna, får ni upp dom i större format.

Best v 50, 1 - kopiaBest v 50, 2 - kopia
Två dregglisar i minsta storleken i populära Leopard Heart, Beige och Kaniner, Rosa (ökotex) samt matchande napphållare i Leopard, Rosa – skickades till Uppsalatrakten.
Till “gammal kund” i Göteborg blev det två fleecefodrade mössor i den nya fina ökotexjersey Valpar, Brun och Geparder, Turkosgrön.

Best v 50, 3 - kopiaBest v 50, 4 - kopia
Ytterligare en leverans till Göteborg blev det med fleecefodrat set med mössa & liten dregglis i Fotboll, Vit samt tuff napphållare med likadant mönster – Fotboll, Vit.
Till Dalsland blev det en fleecefodrad vuxenmössa i superfina ökotexjerseyn Savannen. Motiv som passar lika bra till stor som liten.

Best v 50, 5 - kopiaBest v 50, 6 - kopia
Stockholmsbeställningen blev en dubbelsydd vuxenmössa i coola Döskallar Sugar Skulls, härlig ökotexjersey.
Gullig napphållare i Panda, Grön skickades till Sollentuna. Clipset är inte guldfärgat utan i silverfärg… att fota i lampsken är inte det optimala 😉

Best v 50, 7 - kopiaBest v 50, 8 - kopia
Nu är det omigen bevisat att Farmors mössor har ingen åldersgräns! :) Till min gamle käre klasskompis från gymnasiet (vi unga 60-åringar) skickades det två dubbelsydda vuxenmössor. Snygga Döskallar Mexican till en av döttrarna och till T själv blev det tuffa Graffiti 2 i ökotexjersey. Perfekt att ha under en cykelhjälm!
Blandad kompott av fleecefodrat och dubbelsytt blev det i beställningen till Södermanland. Fleecefodrad mössa i Leopard Heart, Beige och dubbelsydda mössor i söta Elefantfröknar samt klassiska Ränder Blå.

Best v 50, 9 - kopiaBest v50, 10 - kopia
Det väldigt efterlängtade tyget Räven Rufus beställdes i fleecefodrad mössa till liten parvel i Skåneland. Härligt fin ökotexjersey.
En matchande mor & dotter-beställning, också till Skåneland, blev det i snygga ökotexjerseyn MaxiBlom, Lila. Dubbelsydda mössor, dregglis och mysig tubsjal. Det här mönstret finns även i Petrol samt Blå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>