Tyg-Nyheter!

Astrotygerna - kopiaNu har jag även fått hem Astronauttyget i Lila! Ni kan välja bland fem fina färger – klatschigt Grönt, Lila eller Turkos, tufft Svart eller ljuvt Ljusblått. Tyget är i en härlig ekologisk jersey. Detta mönster fanns för några år sedan och trycktes upp igen i begränsad tillgång för ett tag sedan.

Hittade även detta coola svarta tyg med digitaltryck – Splash – i fin ekologisk GOTS-jersey. Härliga färgklickar på svart :) Tillsammans med de andra inkomna svarta tygerna, Stars Svart (också i ekologisk jersey) samt Svampar, Svart så finns det lite färgglada svarta tyger i webshopen 😉
svarta tygerna - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>