Rustade för hösten…

Det blev lite sytt och postat i helgen… Många fleecefodrade mössor till både liten & stor och även en del vanthållare och dregglisar. Till och med en liten Solhatt skickades iväg :)

Best v 46, 9 - kopia Ibland kommer det sådana härligt mixade beställningar, som denna t ex som skickades upp till Stockholm. Här blev det både vinter- och sommarplagg :) Fleecefodrad mössa & dregglis i ökotexjerseyn Bugsy Blå, solhatt i söta Dinosar, dregglis i populära Leopard Heart Beige, dregglis och två fleecefodrade mössor i gulliga Flugsvamp Rosa (ökotex), dubbelsydd mössa i fina Moln LjusRosa (ökotex), halsvärmare i coola Giraffer CeriseBrun (ekologisk jersey) samt vanthållare i Ugglevänner och Batman, Gul.

Best v 46, 10 - kopia    Best v 46, 12 - kopia
Denna beställningen till Storvreta var till både liten & stor. Tuff extrabaggy mössa i populära Leopard Heart Beige, fleecefodrad mössa i tuffa Big City Blå, gulligt set med fleecefodrad mössa och halsvärmare i alltid lika fina Molntyget, denna gång Moln Cerise i ekologisk jersey. Ett annat populärt motiv är Ugglorna Svart, som här beställdes i napphållare och vanthållare.
Ytterligare en beställning norrut 😉 Liten dregglis i gulliga Döskallar Pirater, Gul, halsvärmare i Moln Svart (ekologisk jersey), napphållare i Babuschka och Chevron Röd. Chevronbandet finns i flera olika färger.

Best v 46, 11 - kopiaBest v 46, 13 - kopiaBest v 46, 14 - kopia
Stjärntyger tillhör också de mer populära motiven. Här blev det en fleecefodrad mössa i ekologiska Stjärna Blå, som skickades till Lidköping.
Till min gamla hemstad, Falkenberg, postades en beställning med fleecefodrad mössa i gulliga Råttans Hus. Motivet bygger på sången “Var bor du lilla Råtta?”
Till Skåneland blev det två tuffa vanthållare, 1 par med Mammas Ängel och 1 par med Pappas Ängel :)

Alla clipsen är i silvermetall men kameran envisas med att få dom att se svarta ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>