Nytt i Webshopen!

Det här originella och tuffa tygmönstret har en liten kul bakgrundshistoria.
Designern är nämligen en liten 4-årig Gabriella som satt och ritade huvudfotingar när hennes mamma fick en idé att trycka upp ett tyg med dessa figurer. En sådan liten konstnär ville Farmor absolut ha med i sitt sortiment!  Vem vet, Gabriella är kanske en blivande berömd designer… och tänk, de första alsterna fanns då bl a att beställa hos LillaGrodan design 😉
Tyget Huvudfoting Svart finns nu utlagt som uppsydd mössa i webshopen men går givetvis att beställa i t ex dregglis, buff etc och är både i ekologisk jersey och Ökotex-märkt! Himla bra!

Huvudfoting Svart, EKOÖkotex #M231 - kopia (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>