Mössor i massor!

Best v 46, 1 - kopia - kopia Best v 46, 2 - kopia - kopia
Dubbelsydd mössa i vuxenstorlek i supersnygga MaxiBlom Petrol skickades iväg till kund i Kungälv. Tyget är i härlig Ökotexjersey.
Två vuxenmössor i extrabaggy variant beställdes av kund i Åkersberga. Flörtiga Ugglan, RosaBrun i ökotexjersey och klassiska Stjärna Svart i ekologisk jersey.
Best v 46, 3 - kopia - kopia Best v 46, 4 - kopia - kopia
Randiga mössor är alltid ett säkert och klassiskt val 😉 De här fleecefodrade beställdes till Stockholm. Ränder VitBlå i vuxenstorlek och Ränder Röd i barnmössa.
Superpopulära Byggisar i ekologisk GOTS-jersey blev det till kund i Finspång. Två fleecefodrade mössor och en dubbelsydd i extrabaggy variant.
Best v 46, 5 - kopia - kopia Best v 46, 6 - kopia - kopia
Coola digitaltrycket Graffiti 2 och nya Leopard Rosa, bägge i fin ökotex-jersey, beställdes i vuxenstorlek och i extrabaggy variant av kund i Skåneland.
Fleecefodrade mössor i tuffa Big City, Röd och Herbie, Blå (ökotexjersey) skickades till liten kund i Dalsjöfors. Big City finns även i fin blå färg.

2 reaktion på “Mössor i massor!

  1. Idag kom min och min sons mössa med posten. Rosa leopard till mig och graffiti till honom. Så nu ska vi vara snyggast på stan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>