Gott & Blandat ;)

Kanske de här ivägskickade beställningarna kan bli till inspiration? :) Klickar ni på bilderna får ni upp dom i större storlek.
PicMonkey Collage Best v 47a - kopia Nya fina ökotex-tyget Valpar, Brun beställdes av två kunder, ett set med mössa & dregglis skickades till Sundsvall och ett set i allra minsta möss-storleken 34/36 med liten dregglis + liten dregglis i nya gulliga Kaniner, Rosa skickades till trogen kund i Bromölla.
Tuffa vanthållare i Love Skull samt Batman Gul skickades till en liten parvel i Skåneland, som gillar att gömma sina vantar :) Clipsen är silverfärgade men att fota i lampsken ger lite tokiga metallfärger…
Ett dubbelsytt pannband i vuxenstorlek, ämnat som present, blev det i snygga ökotexjerseyn MaxiBlom Petrol.

PicMonkey Collage Best v 47b - kopia Fleecefodrade mössor i coola Leopard Mix (ekologisk GOTS) samt Big City, Blå beställdes av kund i Göteborgstrakten.
Lite dregglisar samt fleecefodrad mössa gick till min kund i Stockholm. Denna gången valdes mössa & dregglis i Bilar Orange (ekologisk jersey) samt dregglisar i Elefant Röd (ökotex), Stjärna Stor Svart och Dinosaurieparad.
Mysiga halsvärmare i Leopard SvartVit och Ränder VitOrange plus napphållare i Chevron LilaMix och Leopard Mix skickades upp till en annan trogen kund, bosatt i Gävle.
Till Falkenbergstrakten gick det iväg en påse med nästan bara blåa toner :) Ett set med dubbelsydd mössa & dregglis i fina, klassiska Ränder Blå, dregglisar i Moln Blå (ekologisk jersey), Lilla Ugglan Blå och Stjärna Stor Svart.

PicMonkey Collage Best v 47c - kopia En hel drös med dubbelsydda mössor till både liten och stor beställdes till Jönköping. En härlig mix av mönster, modeller & fina färger!
Extrabaggy mössor i vuxenstorlek och ekologisk jersey i Doggisar Turkos, Astronaut Turkos, Apor Gul och Stjärna Lime. Små mössor i ÄppelPäron, Kalle Kanin, Astronaut Turkos, Apor Gul och Leo Lejon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>