Flitig vecka…

Det blev några order ivägskickade från Stora Orderhögen denna veckan också… så nu kan leveranstiden återgå till det “normala” igen 😉 Ett tag var det otroligt många beställningar på en och samma gång vilket gjorde att Farmor hade behövt ha både fler armar och fler timmar på dygnet – men jag är väldigt glad över att så många hittat hit och verkar uppskatta mina hemsydda alster :)

En härlig mix av fleecefodrade buffar och mössor postade jag till en återkommande kund i Kalmar. Denna gången beställdes både set med mössa & buff men också enskilda buffar, tuffa att matcha med t ex enfärgade mössor. Fleecefodrad buff i Leopard Mix (ekotyg/GOTS), Stjärnmix Svart (ökotex), mössa & buff i Graffiti 2 samt mössa & buff i Bugsy Blå/Röd. Även dessa tyger i ökotexjersey.
Best v 48, c - kopiaPicMonkey Collage Best v 48, a - kopia Lite fler set med mössa & buff blev det även i beställningen till Nykroppa; fleecefodrat i BambiPrick Rosa samt dubbelsydd mössa i Döskallar Mary Cerise (detta tyg är nu helt slut).
Coola tyget Fordon Orange beställdes av två kunder – en dubbelsydd mössa till Skåneland och en fleecefodrad till Gävle. Även detta tyg är nu helt slut i orange men finns i andra färgställningar.
Populära tygerna Zebra (ökotex) och Leopard Heart Beige postades till två kunder och bägge mössorna beställdes fleecefodrade.
Tuffa tyget Döskallar Sugar Skulls i ökotexjersey skickades upp till Jämtland. Beställd i vuxenstorlek och i extrabaggy :)
PicMonkey Collage Best v 48, b - kopia Ytterligare beställning norrut, en dubbelsydd mössa i fina ökotexjerseyn Flörtiga Ugglan RosaBrun.
Roliga vanthållare till litet hjärtegryn i Norrland, Fotboll Kornblå, Foboll Lime och Superman.
Napphållare i tuffa och söta Döskallar Rosa till liten tjej Skåneland.
Ett gäng dregglisar i glada färger till Stockholmstrakten; Lyckoklöver Gul och Flugsvamp Gul – bägge i ekologisk jersey samt Ränder Röd och söta Elefanter Röd (ökotex).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>